Woody 88

Woody 88Het doel van Woody 88 is:
Ik wil graag wandelen en verblijven in bos of park over de hele wereld. Liever niet in stad of (voor)tuin caches. Ontvang graag foto's van mijn reis.


Woody is onze eerste TB en is daardoor voor ons de meest bijzondere.
Hij is op 9 april 2011 op reis gegaan. Zijn eerste verblijfplaats was de Ketel vol geluk (GC296BD)
Op 14 april kwamen Rob en Els langs en namen hem een behoorlijke tijd mee op sleeptouw. Hij bezocht diverse caches om uiteindelijk neer te strijken op Texel.
Vervolgens heeft Dakota Hunter hem meegenomen en gedropt nabij Landgoed De Haere gelegen ten noorden van Deventer.
Inmiddels is hij op 21 oktober opgepikt door Veenwind met de belofte dat hij gauw weer in een bos zal worden geplaatst. Het duurde echter even voordat Veenwind weer ging cachen. Uiteindelijk heeft hij Woody in een TB hotel gedropt waar hij werd discovered door Poppejoppe.

Woody houdt eigenlijk helemaal niet van TB Hotels en zeker niet als ze in een voortuin liggen. Gelukkig kwam Lies525 hem snel redden met de belofte dat hij naar het bos mag.
Van Lies 525 ging Woody over naar s-tur die op 22 december de nachtcache 0o°0~VuurVliegjes~0°o0 in het Matenpark in Apeldoorn deed. Hier is heeft hij Woody gedropt.
Nadat Woody eerste kerstdag heeft doorgebracht met de vuurvliegjes kwam op 2 kerstdag Alphen114 voorbij die hem weer verder mee op reis gaat nemen.
Samen met Alphen114 heeft Woody een stuk van de provincie Utrecht gezien en is uiteindelijk in een parkje achtergebleven. Maar niet voor lang. Hij is nu in het gezelschap van de mp3crew.

Met de mp3crew heeft Woody heel wat caches bezocht. Uiteindelijk is hij gedropt in Het kleine bos. Dit is vlakbij Hoek van Holland. Het duurde echter niet lang want goldentree kwam langs om Woody mee op reis te nemen. Hij ging via Noord-Brabant uiteindelijk vissen met Bully35. Maar dat was hij na 14 dagen zat en besloot mee te gaan met Team Stapvoets die hem aan de Krokodillen voerden. Maar hij werd uiteindelijk gered door Smaragd XL en vond een schuilplaats in het Achterhuis.
Samen met Spaatje leerde Woody wat over geschiedenis en archelogie, zat hij bijna vast in een moeras en ging daarna skien in Zoetermeer. Uiteindelijk zat hij vast in een bussluis maar daar werd hij uit gered door Pingwing.
Na 2 dagen verliet hij Pingwing en ging hij mee op reis met Team Xyje. Met hen reisde hij onder andere door Ypenburg om uiteindelijk te belanden in de Wilg.

Nu is hij al een tijd in handen van Kamphaas. We hopen dat Woody snel weer wat leuke avonturen gaat beleven.

Woody heeft inmiddels 1594 km gereist.

Rene's Red Shoe

Rene's Red ShoeHet doel van Rene's Red Shoe is:
Wil snel en ver reizen.
Is een race met Sandra's Silver Shoe (TB4956G).
Ontvang graag foto's van mijn reis.


Beide schoenen zijn op 12 november 2011 in de Bonuscache van Kunst in Ommoord gestopt.
De volgende dag al werd Rene's Red Shoe al opgepikt door Team Rottie. Zij zouden deze schoen wel verder helpen op zijn reis. Helaas hebben zij daarna maar weinig caches gedaan en is hij uiteindelijk op 3 december gedropt in Kleurrijk Rijswijk.
Jammer genoeg is dit een cache dit niet veel wordt gelogd. Helaas dus blijven wachten tot hij weer wordt gevonden.
Gelukkig, op 26 januari liep Team Lana in Rijswijk en besloot om de schoen naar Zoetermeer te laten lopen. 10 kilometer verder maar hopelijk nu wel in een cache die vaker wordt gevonden.

Racing Shoes

En dan komt op 17 februari het volgende bericht van singpenting:
Genoeg rondgezworven door Zuid-Holland! Nu gaat de echte race beginnen! Nog effe gecheckt waar de Silver Shoe zich momenteel bevindt! Die zit nu voorlopig vast in de sneeuw in Oostenrijk, dus er is nog hoop. Helaas gaan we niet zo ver, maar we gaan wel richting Zuid.
bij de Leersumse plassen van vroeger
Uiteindelijk beland hij in Gelderland. Maar al gauw komt hij weer terug in Zuid Holland. Helaas schiet dat qua kilometers niet echt op. Met Jonkies en Team Stapvoets bezoekt hij vele caches. Met Edsyl komt hij zelfs nog even langs in Soijkenisse. Maar droppen hem uiteindelijk in de Leersumse plassen van vroeger.

Daar wordt hij 2 weken later uit gehaald door E.Rijlaarsdam die het meeneemt naar Duitsland. Hij zwerft nu al een tijdje rond in Nordrhein Westfalen en ligt momenteel in de cache Querspange preview.

Hopelijk gaat hij binnenkort wat echte kilometers maken.
Maar voorlopig ligt hij met maar 668 km ver achter op Sandra's Silver Shoe.

Sandra's Silver Shoe

Sandra's Silver ShoeHet doel van Sandra's Silver Shoe is:
Wil snel en ver reizen.
Is een race met Rene's Red Shoe (TB4H87B).
Ontvang graag foto's van mijn reis.


Beide schoenen zijn op 12 november 2011 in de Bonuscache van Kunst in Ommoord gestopt.
Het duurde een week voordat Sandra's Silver Shoe werd opgepikt door Team Xyje. Vervolgens wandelden ze met deze schoen door Monster, 's Hertogenbosch en Zoetermeer.
Uiteindelijk werd ze gedropt in de cache FSR in Den Haag op 24 november.

Op 26 november kwam Sab.Dan langs die de schoen mee naar Delft nam. Daarna is ze naar Nordrhein Westfalen in Duitsland gewandeld. En uiteindelijk gedropt in het centrum van Inntales in Tirol, Oostenrijk. Daarna is ze samen met DNS82 naar TB Hotel Wörgl-West gegaan.
Racing shoesNa een weekje vakantie in dit TB hotel werd ze meegenomen door Auffi88 die haar drACHE kusst spINNe heeft gebracht. Daar ligt ze nu te wachten op een volgende lift.

Totaal heeft ze nu 1176 km afgelegd.


Er hat einen Grossen Freund gefunden..;-)

RS Geocachers Evolution Coin

Geocacher's Evolution CoinHet doel van RS Geocachers Evolution Coin is:
Ik wil graag naar de Florida Key’s.
Bij voorkeur in cache
GC2WGQ8 Later Alligator.
RSoverkleeft wil me daar rond 5 februari 2012 ophalen.
Ik ontvang graag foto's van mijn reis.


Over GC2WGQ8 Later Alligator
Deze Geocache bevindt zich in The National Key Deer Wildlife Refuge, dat in 1957 werd toegewezen om Key deer en ander wildlife in de Florida Keys te beschermen. Het toevluchtsoord bestaat uit ongeveer 9.200 acres van land dat pijnboom rockland bossen, tropisch hardhout, zoetwatermoerasland, zout moerasmoerasland, en mangrovebossen omvat. Het is een belangrijke leefomgeving voor honderden endemische en migrerende soorten met inbegrip van 17 federaal-vermelde soorten.

Nadat we met deze coin een aantal caches in Vlaardingen en New York hadden bezocht hebben deze uiteindelijk gedropt in The Giving Tree in Washington op 12 oktober.
Op 14 oktober werd hij alweer opgepikt door Marmon69 die hem meenam voor Beer and Burgers op het Third Tuesday Beer and Burger event. Vervolgens ging hij op 30 oktober naar het Fredericksburg Geocachers Fall Festival waar hij werd overhandigt aan robbitandpaul.

Coin travelling by Auto TrainIn Januari gaan zij naar hun huis in Florida en plaatsen hem dan in een cache in Delray Beach zodat hij dichter bij zijn doel is en verder kan reizen.
Op 21 december hebben robbitandpaul een bezoekje gebracht aan A Charlie Brown Christmas en zonden de foto hiernaast met de volgende boodschap:
Completing the visit to this new cache to wish my owners a Happy Holiday and tell them I'm on my way to Florida via Auto Train come the New Year.
En als onderschrift bij de foto: This geocoin wants to meet its owners in Florida in February. It will do the next 900 miles on the train and then hopefully pick up another ride to take it closer to Key West.

A Cool CacheInmiddels is hij in Florida en ligt in a Cool Cache. Dit is echt een gigantische ammobox.
De cache wordt veel gevonden maar het valt ons op dat er veel tb's in worden gedropt maar weinig tb's worden meegenomen.

Zou het lukken op tijd in de cache Later Alligator te zijn? Hij heeft nog 2 weken de tijd. Maar als hij binnen een week niet verplaatst worden zullen we hem waarschijnlijk zelf uit A Cool Cache gaan halen.

HET IS GELUKT: Lorrob heeft gezorgt voor het laatste stukje. Zij hebben onze coin op 25 januari in Later Alligator gedropt. En gelukkig is hij blijven liggen dus konden we op 12 februari onze coin weer oppikken.

In totaal heeft 8266 km afgelegd en zijn doel bereikt.


Found it!!! Found it!!!


RS Check the Reef

RS Check the ReefHet doel van RS Check the Reef is:
Ik wil graag reizen naar Australie en een tijdje verblijven in de buurt van het Great Barrier Reef.
Daarna wil ik weer terug naar Nederland.
Ik ontvang graag foto's van mijn reis.


<*)))><        <*)))><       <*)))><      <*)))><        <*)))><        <*)))>< 

De Reef Check Foundation (www.reefcheck.org), opgericht in 1997, is een organisatie zonder winstbejag opgezet om de koraalrifcrisis door rifbehoud op globale schaal om te keren. Reef Check‘s duizenden vrijwillige wetenschappers uit meer dan 90 landen nemen deel aan wetenschappelijke onderzoek, onderwijs en behoudsprogramma's en voorzien in ecologisch correcte en economisch duurzame oplossingen bij bedrijven, overheden en academia. Zo werd in 2006 Reef Check's California program gelanceerd om het rotsachtige rifleven in de Golden State behouden.
In 2008 was Reef Check de stuwende kracht achter het Internationale Jaar van het rif (IYOR), met als doel  globale voorlichting over koraalriffen en ecosystemen te verhogen, en om mensen wereldwijd te overreden eenvoudige acties te voeren die de koraalriffen ten goede komen.

Op 2 oktober hebben we deze coin gedropt in de cache Pater Moeskroen 25 jaar.
4 dagen later doet de cache owner Hopmaniak onderhoud en logt deze coin als discovered.
Daarna wordt de cache door veel verschillende cachers gevonden maar de coin wordt niet gelogd.
Op 23 oktober zijn we weer in de buurt van Vlaardingen gaan cachen en dus maar even gaan kijken of de coin zich, zoals we vermoeden, echt niet meer in de cache bevind. Helaas hij ligt er echt niet meer in. Dus deze dan maar opgeven als vermist.
Wel snel na nog geen enkele kilometer te hebben gereist.

Maar.... een week later krijgen we bericht van s.vermaning:
Deze melding is fout gegaan maar momenteel is hij onderweg naar HongKong

Goed nieuws dus. De coin weer actief gezet en nu maar wachten totdat hij wordt gelogd. En ja hoor op 31 oktober wordt de coin gedropt in Tak Wah Park.
Inmiddels is hij daar ook weer uitgehaald door orienteer1 op 18 november. We hadden al gezien dat orienteer1 uit Canada kwam en heeft inmiddels onze coin ook daarnaartoe meegenomen. Hij heeft een kijkje genomen in Charles Dickens Novel en in Distillery District Sculpture Garden maar is daar niet gebleven. We zijn benieuwd waar hij nu heen zal gaan.

Het is gelukt. Orienteer heeft RS Check the Reef het Great Barrier Reef laten zien. Hij ligt nu in de Blue Oyster Bar.
Wie o wie neemt hem mee terug naar Nederland?

Tot nu heeft hij 36844 km afgelegd en is op dit moment diegene met de meeste kilometers op de teller.

Diesel the cache turtle

Diesel the cache turtleHet doel van Diesel the cache turtle is:
Wil graag in Nederland blijven en van cache naar cache reizen.
Ik ontvang graag foto's van mijn reis.


Op 24 september hebben we Diesel onder de Paal in Hoogvliet gestopt.
Het heeft een tijd geduurt maar uiteindelijk was het Marka1508 die hem meegenomen heeft. Zoals een echte schildpad betaamd gaat het allemaal niet zo snel maar uiteindelijk kwam hij aangekropen in Overijssel waar hij nog genoeg kracht over had om het Vrijheidsbeeld te beklimmen.
Wel toevallig dat wij ook net terug waren uit New York.
Diesel beklimt het vrijheidsbeeldDiesel in de helm van BoschmaWij zijn echter niet zo hoog in het vrijheids beeld geweest.

Al snel kwam Finding Thistles langs die hem een stukje op weg hielpen en hem dropten in de cache Rokertje! Deze cache werd vlak na hen bezocht door Boschma. Die kon alleen niet even wachten totdat Finding Thistles de drop hadden gelogd en dat is te zien aan hun cache log:
"In: Coin (helaas weer eens gegrabt door een cacher die weer eens niet weet hoe het hoort )"

Maar goed, Boschma ging snel verder met cachen en na een ritje op de motor kwam hij langs het HearTBreak Hotel. Hier heeft Diesel nu een kamer.

Na een weekje vakantie in het HearTBreak Hotel mocht Diesel verder op reis met Miranda en Robert. Met hen heeft hij al weer een aantal caches bezocht in de provincies Gelderland en Utrecht en is hij uiteindelijk terecht gekomen in Rokertje.
Maar daar kwam EGG! en die nam Diesel mee. Het ging echter niet al te snel zoals zijn log zegt:
Van hier naar de volgende cache duurde langer als gedacht. Wat wil ik anders als je een schildpad mee hebt. Het was dus zo nu en da op hem wachten.
Dus we gaan rustig aan wachten en zien waar ze naar toe kruipen.

Totaal 473 km op de teller.

Linux

LinuxHet doel van Linux is:
Reizen van cache naar cache.
Ik ontvang graag foto's van mijn reis.


Na Linux eerst wat weken zelf op reis mee te hebben genomen is hij pas echt op reis gegaan toen Rene met een stel vrienden in Londen was op 26 november 2011.
Hij heeft hem achtergelaten in GC10:Tower Bridge.
Er ging een ruime week overheen voordat Sky King 36 de Tower Bridge bezocht. Het was zijn laatste stop in Londen voordat hij weer terug naar de USA ging. En Linux mag met hem mee.
Inmiddels is hij nu via Ohio, Illinois en Indiana in de richting van Minnesota gegaan. Een leuk reisje en goed voor de kilometers. Hij ligt nu in Sarcachem te wachten op een nieuw avontuur.
Inmiddels heeft de CO van Sarcachem (superdolphin) Linux onder zijn hoede genomen en hem tijdelijk omgedoopt tot Tux. Fiddlecats heeft een leuke foto van Tux gemaakt met zijn
Linux in the hands of Superdolphingrote broer Big Tux.

Op 28 januari belande Linux High above the Divers Below. Maar 5 dagen later kwamen de Gerbil Bandits hem ophalen:
Found this cute little guy hanging out on the cliffs above a beautiful bay. Much too warm for a penguin in San Diego, so we will move it north. Hope to plant it soon.

Er staat nu 10522 km op de teller.OREO black and white cow

OREO black and white cowHet doel van OREO black and white cow is:
Ik wil graag terug naar een weiland in Nederland en ontvang graag foto's van mijn reis.


Nadat we eerst met OREO naar Vlaardingen zijn geweest waar hij een aantal caches heeft bezocht mocht hij mee op de grote oversteek naar Amerika. Hij heeft genoten van diverse caches in Central Park waar hij naar harte lust kon grazen. Maar toen was het tijd om op eigen benen verder te reizen. Hij werd dus achtergelaten in Kilmer Bunker.
Na een week kwam Farrao langs die OREO in hogere sferen heeft gebracht. In search of planet X werd zijn "final location". Hier werd hij nog gespot door avgraphics maar die liet OREO nog lekker op zijn nieuwe planeet ronddartelen.
Na meer dan een maand vertoefd te hebben op planet X kwam ZeWrestler hem dan toch halen met de woorden: I'll mooo-ve this trackable on is OREO dus weer op reis.

Na een lekkere maaltijd in First Wednesday Café and Crepes - 2012 MD edition is hij op sleeptouw genomen door seadog129. Nu ligt hij in We're going on a bear hunt te wachten op het volgende avontuur.

Totaal 6290 km op de teller.

RS Traveling Bug

RS Traveling BugHet doel van RS Traveling Bug is:
Reizen van cache naar cache.
Ik ontvang graag foto's van mijn reis.


Deze reist nog lekker met ons mee.
Wel al 9830 km op de teller.

RS Traveling Monkey

RS Traveling MonkeyHet doel van RS Traveling Monkey is:
Reizen van cache naar cache.
Ik ontvang graag foto's van mijn reis.


Na een tijdje met ons mee te zijn gereisd kon Monkey in 't Paradijs de boom in.
Dat duurde niet lang want al snel sprong hij in de handen van H@rmii die in eerste instantie Monkey mee naar Belgie wilde nemen. Maar hij veranderde al snel van bestemming want na een bezoekje aan Sint rond het stadhuis, een flashmob event, is hij op de schouder van Dasindog gesprongen en is hij nu op weg naar Amerika.
We zijn benieuwd waar hij terecht gaat komen in dit grote land.

Het heeft even geduurd maar uiteindelijk heeft Dasindog op 18 december Monkey gedropt in Original Stash Tribute Plaque. Het duurde echter niet lang voordat Ninja Fairies kwam en Monkey meenam naar Canada. Daar sprong hij van cache naar cache tot hij zijn intrek nam in het TB hotel Land of the Giant. Na een vakantie van 3 weken is hij nu bij Batfinks die hem in het Comin' and Goin' TB Hotel heeft afgeleverd. Wie is de volgende die hem verder laat reizen?

Hij heeft nu 9415 kilometers op de teller.

Scooby - Happy Caching Cat

Scooby - Happy caching catHet doel van Scooby - Happy Caching Cat is:
Reis van cache naar cache.
Ontvang graag foto's van mij met een kat.


Na een cachetripje in de buurt van Vlaardingen hebben we deze munt achtergelaten in de Meelfabriek. Na 3 weken kwam wctank langs en liet deze munt aan zijn poezen zien. Die konden hem wel waarderen.

De poezen van wctankEen weekje later zat deze coin in Roman Mystery waar hij een dag later al weer uitgehaald is door Zwammetje. Die heeft de coin gedropt in Passevrucht - het 6e ei van Pino.
Svijlbrief heeft de coin al snel weer opgepikt en ook een leuke foto gemaakt. Vervolgens kregen we een leuke mail met het verzoek of de coin naar het buitenland mocht. Uiteraard is dit oké waarop we het volgende antwoord kregen: Leuk! Dan neem ik 'm mee. Zal er een briefje bij doen in de betreffende taal.
Als het goed gaat zien jullie binnen 2 weken waar hij is!


szijlbrief's caching catOp 1e kerstdag was het zover. Onze coin ligt in het zuiden van Spanje in Andalucia in de cache La Fontanella.

Nu is ze in handen van Doagal007 en discovered by cheftrainersiggi.
Inmiddels aangekomen in Bayern, Duitsland heeft ze al veel van Europa gezien.

Tot nu toe 4158 km gereisd.

Scooby's Favorite Meal

Scooby's Favorite MealHet doel van Scooby's Favorite Meal is:
Reizen van cache naar cache.
Ik ontvang graag foto's van mijn reis.


Deze reist nog lekker met ons mee.
Wel al 9831 km op de teller.Sunstar

TC SunstarHet doel van Sunstar is:
Verblijft graag in caches aan de kust over de hele wereld.
Ik ontvang graag foto's van mijn reis.


Sunstar start zijn reis in Pater Moeskroen 25 jaar. Daar wordt hij opgepikt door Zwammetje die hem een maand lang in bezit houdt. Na een verzoekje om deze te droppen werd hij in Zwammetjes eigen nieuwe cache Ridderbuurt gestopt die al snel gevonden werd door Team de Graaf. Die hebben Sunstar naar aardig wat caches meegenomen en hebben voor flink wat kilometers op de teller gezorgd. Uiteindelijk is hij beland in Den Haag waar hij in Reis om de wereld 4:Azie ligt te wachten op een nieuwe cacher die hem op sleeptouw wil nemen.
Dat werd uiteindelijk Rasi76 die hem dichter bij de zee ging brengen.
Nu ligt hij te wachten in Kom Keepen op een volgende cacher die hem mee op reis wil nemen.
Dat is NICHEL geworden. Die haalde Sunstar uit de cache met erg slecht weer en kon dus wel een zonnesterretje gebruiken.
Na te zijn gedropt in Klnknbrgrpls is hij opgepikt door Axel-F. Die bracht hem op oudjaarsdag naar de cache Jarig in Alphen a/d Rijn waar hij Oud en Nieuw heeft doorgebracht. Nu is hij sinds 14 januari in handen van Kimmiro.

Inmiddels 512 km gereisd.

Traveling Chicken Nienke

Travelling Chicken NienkeHet doel van Traveling Chicken Nienke is:
Reizen van cache naar cache.
Ik ontvang graag foto's van mijn reis.


Deze reist nog lekker met ons mee.
Wel al 9774 km op de teller.
Traveling Sheep Luc

Traveling Sheep LucHet doel van Traveling Sheep Luc is:
Reizen van cache naar cache.
Ik ontvang graag foto's van mijn reis.

Na eerst lekker rond te hebben gedarteld in Spijkenisse, Hoogvliet, Ommoord en Leusden is Luc uiteindelijk terechtgekomen in Zuidwolde. Dat ging niet zomaar. Daar moest eerst een puzzel voor worden opgelost. Maar inmiddels is hij geheel op de hoogte van alles wat maar met vliegeren te maken kan hebben en mocht hij daarna in de schitterende cache Windvanger verblijven. Wie neemt hem verder mee op reis?

De cache Windvanger werd niet veel meer gevonden nadat wij Luc op 19 november erin hadden gedropt. Maar gelukkig kwamen op 21 december de Hamstertjes langs. Die hebben Luc meegenomen voor een rondje Hoogeveen. Volgens de boeken hebben zij Luc weer teruggestopt in Windvanger maar we zijn niet zeker of dat klopt. We hebben inmiddels een mailtje gestuurd en hopen binnenkort meer informatie te ontvangen van de Hamstertjes.

Het is allemaal weer goed gekomen. Een klein probleempje met het loggen was na een korte emailwisseling weer verholpen. Luc heeft inmiddels leuke kerstdagen en een nieuwjaarsborrel achter de rug en rust nog even uit bij de Hamstertjes. Dat bevalt hem goed.

229 km gereisd.

Follow the light

Follow the lightHet doel van Follow the light is:
Bevindt zich bij voorkeur in nachtcaches.

Dit is een mini versie van een klassiek spel om je geheugen te testen. Het doel van het spel is simpel: versla de kleine monsters door zo snel mogelijk op de verlichte knop te drukken in zo'n kort mogelijke tijd.
Het spel:
1) zet het knopje (aan de achterkant) op "On".
Er zijn 2 "On" standen: Stil en geluid aan.
2) Druk op de startknop om het spel te beginnen. Je kunt het spel pauzeren door nog een keer op de startknop te drukken en druk nogmaals om het spel te hervatten
3) De smile face zal willekeurig oplichten, druk op de knop die oplichte. Als je op de verkeerde knop drukt is het spel over. (Druk op start om opnieuw te beginnen)


We hebben al een nightcache op onze wishlist staan om deze in te droppen. Maar tot die tijd reist hij lekker met ons mee en staat er 9849 km op de teller.

Travelling Horse Mr. Ed

Travelling Horse Mr. EdHet doel van Traveling Horse Mr. Ed is:
Reizen van cache naar cache.
Ik ontvang graag foto's van mijn reis.


Deze reist nog lekker met ons mee.
Wel al 9774 km op de teller.
OREO 2

OREO 2Het doel van OREO 2 is:
OREO 2 is een beetje eenzaam.
Zijn broer OREO black and white cow is op reis in Amerika.
Nu is OREO 2 aan het wachten tot hij terugkomt.
Daarom wil hij graag in Nederland blijven en van cache naar cache reizen.
Hij hoopt dat hij zijn broer snel weer ziet.
Hij ontvangt graag foto's van zijn reis.


Deze reist nog lekker met ons mee.
Wel al 9774 km op de teller.
Travelling Whale

Het doel van Traveling Whale is:
Deze reist nog lekker met ons mee.
Wel al 9774 km op de teller.

Travelling Goat

Het doel van Traveling Goat is:
Deze reist nog lekker met ons mee.
Wel al 9774 km op de teller.

Scooby

ScoobyHet doel van Scooby is:
Heerlijk thuis slapen, eten en kroelen.

Scooby is de poes van RSoverkleeft.
Ze is geboren op 14 juni 1994 en nu dus al een behoorlijk oude dame.
In haar jonge leven hing ze nog wel eens in de gordijnen en wilde graag op de
bank springen via de achterkant van de rugleuning.
Tegenwoordig is dat allemaal te druk en is haar belangrijkste bezigheid slapen.
Het liefst bovenop R als hij languit op de bank ligt.

Deze coin zal dus niet reizen maar in het bezit blijven van RSoverkleeft.