Curaçao (2015)

Begin 2015 zijn we de winter al helemaal zat. In maart is het de hoogste tijd voor een lekkere strandvakantie.
Het Caribische gebied is ons wederom goed bevallen.

USA (2010, 2011, 2012, en 2014)

Na 13 jaar is het weer hoog tijd voor een reis in de USA.
Nadat we in 1993 een rondje door de staten California, Nevada, Utah en Arizona hebben gereden en in 1997 de staten Florida, Alabama, Mississippi, Tenessee, North en South Carolina en Georgia hebben bezocht zijn in 2010 de staten Washington en Oregon aan de beurt. We gaan zelfs nog een stukje over de grens van California heen om de gigantische Redwoods te bekijken.
Kortom weer een behoorlijk lang reisverslag en een flinke lading foto's.

De Amerika-koorts is toegeslagen en dus gaan we in oktober 2011 een dubbele stedentrip maken. In New York en Washington DC wordt er door ons heel wat afgelopen en bekeken.

We hebben de smaak te pakken en gaan begin 2012 naar Florida, the Sunshine State. Net als alle snowbirds lekker overwinteren. Letterlijk want toen wij er waren "genoot" Nederland van historisch lage temperaturen. Er werd zelfs gesproken over een "horrorwinter". Gelukkig was die weer over toen wij terugkwamen. Een goed gepland tripje dus. En erg gezellig doordat we samen reisden met de Reiskranen, die sinds deze reis net zulke geocacheverslaafden zijn als wij.

Oktober 2014 maakte we een fantastische rondreis langs de westkust van Amerika. We hebben dit gebied al eens eerder bezocht, maar dat was 22 jaar geleden. Dit keer trekken we rond samen met Tita en Dick en hebben we een hele grote eigen camper tot onze beschikking. De West Coast blijft voor ons het mooiste gebied van Amerika.

Mexico (2004 en 2011)

In 2004 hadden we in Tulum onze allereerste ervaring met het all-inclusive concept.
Moet zeggen, het is goed bevallen. We zaten in een relatief klein resort en waren eigenlijk niet veel meer van plan dan zon, zee, strand en veel boeken lezen.
Maar dat kreeg een andere wending na de kennismaking met Rob en Door.

In 2011 waren we op een gegeven moment het winterweer in Nederland zat en vonden we het hoog tijd voor weer wat zon, zee en strand. Dus hebben we maar weer eens een reisje naar Mexico geboekt. Deze keer naar Playa del Carmen, wat wel een stuk toeristischer is dan Tulum. Hier genoten van een combinatie van luieren op het strand, met een excursie op zoek naar de Maya cultuur en duiken in Cenotes. Kortom weer een afwisselende vakantie.

Bonaire (2008 en 2009)

In 2008 hebben we hier onze eerste echte duikvakantie gemaakt.
En omdat dat ons zo goed is bevallen zijn we er in 2009 nog maar eens terug gegaan.

Dominicaanse Republiek (2005)

Een weekje relaxen kan goed in de Dominicaanse Republiek. Weinig anders beleefd dan zon, zee en strand. Goed we zijn nog naar de rumfabriek geweest en hebben een dagtocht gemaakt met canyoning en paardrijden maar daarvoor spreken de foto's voor zich.