Kerst in Malaga (2018)

Even met kerst er op uit. Niet te ver weg maar toch met een kans op lekker weer. De keus viel op Malaga en dat was een hele goede keus. Leuke stad, lekker eten en genoeg bezienswaardigheden om een aantal dagen vol te maken. En vooral heel veel kerstverlichting, overal.

Ibiza (2016)

Ondanks dat Ibiza de naam heeft een party eiland te zijn is het ook goed relaxen op dit eiland. Sterker nog op sommige plaatsen is het uitgestorven als de clubs hun closing party hebben gehad. Wij zaten hier in ieder geval op een heerlijk kleinschalig resort in de bergen en met onze huurauto hebben we lekker het eiland rond gecrosst.

Oud en Nieuw in Barcelona (2008)

De jaarwisseling van 2008 naar 2009 hebben we, samen met onze buren Michel en Caroline, gevierd op Placa de Catalunya in Barcelona.
Wat hadden we verwacht: natuurlijk een fantastisch vuurwerk zoals je dat met Oud en Nieuw op televisie ziet als ze de festiviteiten over de hele wereld in beeld brengen.
Hoe was het: erg druk op het plein. Bij het slaan van de klok is het de gewoonte druiven te eten. Dus na 12 klokslagen heb je geprobeerd 12 druiven weg te kauwen, wat natuurlijk niet helemaal gelukt is en waardoor de woorden "gelukkig nieuwjaar" er niet helemaal normaal uitkomen. Maar bovenal er is geen vuurwerk.
Dus om tien over 12 een beetje gedesillusioneerd terug naar de hotelkamer gelopen om daar alsnog het vuurwerk van de rest van de wereld te bekijken.
De volgende avond hebben we het trouwens helemaal goed gemaakt in de Travellers Bar. Hier dankzij een super gezellige sfeer nog een wereldse avond gehad.
Verder tijdens ons verblijf uiteraard veel van de toeristische attracties van Barcelona gezien.

Barcelona en Costa Blanca (2006)

In 2006 zijn we onze reis gestart met een stedentrip Barcelona. Vervolgens zijn we met een huurauto naar Dehesa de Campoamor in de Costa Blanca gereden om daar nog vijf daagjes te relaxen.